Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μας! Το ταξίδι σας στη γνώση μόλις ξεκίνησε. Καλή διασκέδαση.!

Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Πώς να ζωγραφίσετε γρήγορα και εύκολα με απλές κινήσεις; (Δραστηριότητα ζωγραφικής για παιδιά και μεγάλους ανεξάρτητα από την ηλικία τους)

Πώς θα σας φαινόταν αν σας έλεγα ότι μπορείτε να ζωγραφίσετε εύκολα και γρήγορα πολλά ζωάκια και αστείες εικόνες και μάλιστα ότι μπορείτε να το κάνετε αυτό με πολύ απλές κινήσεις χρησιμοποιώντας τα χέρια σας;

Τα βίντεο που ακολουθούν είναι γεμάτα συμβουλές για μικρούς ζωγράφους, θα σας μάθουν πολλά κόλπα και θα σας βοηθήσουν να περάσετε δημιουργικά και ευχάριστα το χρόνο σας. Οι τεχνικές  που θα δείτε είμαι σίγουρος ότι θα σας εντυπωσιάσουν και εσείς με τη σειρά σας θα εντυπωσιάσετε όσους δουν τα σχέδιά σας.


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ
Η τεχνική που θα μάθουμε σήμερα είναι απλή: σχεδιάζοντας το περίγραμμα του χεριού μας σε ένα φύλλο χαρτί, ανάλογα με το σχήμα που θα του δώσουμε, φτιάχνουμε κάθε φορά και ένα διαφορετικό σχέδιο. Με τα χέρια μας θα σχεδιάσουμε  πουλιά, σκύλους, καβούρια και πολλά άλλα σκίτσα.

Πρόκειται για μια απλή μέθοδο η οποία βοηθά στην ανάπτυξη της φαντασίας, της δημιουργικότητας και των κινητικών δεξιοτήτων των παιδιών. Η ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων των παιδιών είναι εξαιρετικά σημαντική καθώς βελτιώνει τη λειτουργία του εγκεφάλου και συμβάλλει στην ανάπτυξή τους. 

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
Σε παιδιά (από το νηπιαγωγείο μέχρι το λύκειο) και σε γονείς ανεξάρτητα από την ηλικία τους.
Μερικές από αυτές τις μεθόδους θα σας θυμίσουν τις τεχνικές που κάναμε στο σχολείο. Εάν παρακολουθήσετε τα βίντεο μέχρι το τέλος τους, θα βρείτε και πολλές εκπλήξεις.!
Η ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων των παιδιών είναι εξαιρετικά σημαντική. Βελτιώνει τη λειτουργία του εγκεφάλου και είναι πολύ χρήσιμο για την ανάπτυξη του παιδιού.

ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ
Πάρτε ένα μολύβι, τις μπογιές σας και ένα φύλλο χαρτί από το μπλοκ σας και ξεκινήστε τη ζωγραφική.!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 32 ΣΧΕΔΙΑ

   

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 20 ΣΧΕΔΙΑ  

ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΙΔΕΕΣ


Ελπίζω να σας άρεσε και να περάσατε όμορφα.!!

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ Εκπαιδευτικός ΠΕ70

1 σχόλιο: